IMG_0101

Wie zijn wij?

De Materrunners stellen zich voor.

In het najaar van 2006 nam Jo Teirlinck, wonende in de Jagerij te Mater het initiatief voor een “Start to Run” voor buren van zijn straat en geïnteresseerden van aanpalende straten en dorpen.
Oorspronkelijk was het de bedoeling als winteractiviteit van november 2006 tot februari 2007 in 3 loopsessies per week de 20 deelnemers te begeleiden in hun opbouw naar 5 km joggen, wat ook lukte.
Daar bleef het echter niet bij; de eersten zijn blijven doorgaan en inmiddels zijn er 6 nieuwe “start to run”-sessies opgestart en zijn in totaal nog steeds een 20-tal joggers, met leeftijd tussen 10 en 60 jaar, actief. Ook enkele wandelaars, voor wie het joggen net even te zwaar is, sloten bij de groep aan. En onze groep joggers en wandelaars kreeg ook een naam : “MATERRUNNERS”.

We verzamelen nog steeds op zondagvoormiddag om 10 uur en dinsdag- en donderdagavond om 20 uur aan de hoeve van Paul Hove, Jagerij 87 te 9700 Oudenaarde-Mater (vlakbij de Tissenhovemolen); van daar start elkeen op zijn eigen tempo voor een recreatieve jogging of wandeling van maximaal 45 minuten waarna we als afsluiter in groep stretchen.

Er dient geen lidgeld betaald . Enkel wordt aan elke deelnemer een kleine bijdrage gevraagd voor de verzekeringspolis die voor onze groep joggers afgesloten werd en voor de drankvoorziening na het joggen.

Wil jij op een gezonde, verantwoorde en recreatieve manier sporten ?

Wil jij hiervoor, ondanks je drukke bezigheden, een beetje tijd vrijmaken?

Dan ben jij met een paar goede loop- of wandelschoenen en een goed humeur steeds bij ons welkom!

En voor beginners organiseren we graag een nieuwe sessie “start to run”.

 

Afspraak op zondag, dinsdag of donderdag aan de Tissenhovemolen te Mater !!!

Een gedachte over “Wie zijn wij?”

  1. Ik vond het heel gezellig om met jullie groep rondjes te lopen in Oudenaarde! Ik ben ook heel fier op mijn nieuwe T-shirt, dank hiervoor.
    Hopelijk tot zondag

    sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *