Wie zijn wij?

De Materrunners stellen zich voor.

In het najaar van 2006 nam Jo Teirlinck, wonende in de Jagerij te Mater het initiatief voor een “Start to Run” voor buren van zijn straat en geïnteresseerden van aanpalende straten en dorpen.

Oorspronkelijk was het enkel de bedoeling om de 20 deelnemers in 3 loopsessies per week te begeleiden in hun opbouw naar 5 km joggen en daarna te stoppen.

Daar bleef het echter niet bij; het groepje joggers is blijven doorgaan en het clubje kreeg al vlug een naam: “MATERRUNNERS”.  Inmiddels zijn we 11“start to run”-sessies verder en zijn een 60-tal Materrunners, met leeftijd tussen 10 en 70 jaar, actief.

We verzamelen nog steeds op zondagvoormiddag om 10 uur en dinsdag- en donderdagavond om 20 uur aan de hoeve van Paul Hove, Jagerij  87 te 9700 Oudenaarde-Mater (vlakbij de Tissenhovemolen); van daar start elkeen op zijn eigen tempo voor een recreatieve jogging van maximaal 45 minuten. We joggen ook één keer per maand op een andere locatie; tijdens de zomervakantie doen we dit elke dinsdag.

Het lidgeld bedraagt 15 Euro/jaar. Hierin is de bijdrage tot de verzekeringspolis begrepen.

Ieder jaar rond midzomer organiseren we ook een eigen recreatief wandel- en loopevenement “de Adriaen Brouwerrun”.

Wil jij op een gezonde, verantwoorde en recreatieve manier sporten ?
Wil jij hiervoor, ondanks je drukke bezigheden, een beetje tijd vrijmaken?
Dan ben jij met een paar goede loop- of wandelschoenen en een goed humeur steeds bij ons welkom!

Afspraak op zondag, dinsdag of donderdag aan de Tissenhovemolen te Mater !!!

Een gedachte over “Wie zijn wij?”

  1. Ik vond het heel gezellig om met jullie groep rondjes te lopen in Oudenaarde! Ik ben ook heel fier op mijn nieuwe T-shirt, dank hiervoor.
    Hopelijk tot zondag

    sarah

Geef een reactie